Auto huren op Brussel Airport // vergelijk online en bekijk prijs

Op Brussel Airport kun je uiteraard prima een auto huren. Heel makkelijk om ergens te komen waar geen openbaar vervoer naartoe gaat, maar een auto huren op Brussel Airport is ook ideaal om de stad Brussel lekker met de auto te bekijken.

Auto huren op Brussel Airport

Er zijn zes autoverhuurbedrijven op Zaventem Airport. Dat is bovengemiddeld veel. Dit betekent dat de concurrentie hoog is, wat natuurlijk weer goed is voor de prijs van de huurauto (deze zal lager zijn dan gemiddeld). De zes bedrijven zijn Sixt, Thrifty, Enterprise/Alamo/National, Avis/Budget, Europcar en Hertz. Het zijn alle zes gerenommeerde bedrijven die in de loop der jaren een goede naam hebben opgebouwd.  Sommige zijn gefuseerd, vandaar de twee namen op hetzelfde kantoortje. Maar welk bedrijf moet je kiezen? Vergelijk hiervoor online met EasyTerra.

Auto huren op Brussel Airport

Auto huren in Brussel? Via EasyTerra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de grootste en de kleinste partijen op Brussel airport, zodat je een accuraat overzicht krijgt van de beschikbare prijzen op dat moment.